Qui Som

Falcon & Firkin està format per:

  • Jordi López Cayuelas (Guitarra acústica, guitarra elèctrica i veu principal)
  • Jordi Armengol Abella (Guitarres i produccions)
  • José Antonio Prieto San Vicente (Guitarra acústica, guitarra elèctrica, piano, teclat i veus)
  • Neifi Alcantara Meliano (Baix)
  • Bruno De Paula Oliveira (Bateria i percussions)

Armengol

Falcon & Firkin és un grup de pop-rock-indie en català de Manresa (Barcelona) creat el 2007 amb un estil basat en una barreja d’influències britàniques i americanes. Les lletres expliquen situacions i sentiments de les nostres vides quotidianes i de les persones que ens envolten. Una delicada radiografia dels sentiments prosaics i una composició lletrística acurada, mostren la maduresa del grup amb un estil cada cop més marcat, i amb cançons que auguren introspectivitat, lleugeresa i una evolució musical notable.

De totes les cançons, en voldríem destacar cinc:

«27 d’Abril de 2012 (Tribut a Pep Guardiola)», dedicada a l’adéu de Pep Guardiola com a entrenador del Futbol Club Barcelona, «Cant del Barça Sons (Les Cançons del Millor Equip del Món)».

cant del barça sons

«Cridem la llibertat», dedicada al moviment independentista liderat durant la Diada de l’11 de setembre de 2012. Banda Sonora Original (B.S.O.) de la Pel·lícula «Pàtria, la llegenda d’Otger Cataló i els 9 barons de la fama», dirigida per Joan Frank Charasonnet i interpretada, per Boris Ruiz, Joan Massotkleiner, Miquel Gelabert, Àngels Bassas o Miquel Sitjar.

B.S.O. Pàtria

«Tot anirà bé», que parla de la crisi del coronavirus i el confinament, és un cant de desig de tornar a sortir al carrer i sentir-se lliure de nou, gaudint dels millors dies, vèncer les pors i mirar el futur amb més optimisme que mai. En aquesta cançó hem comptat amb la col·laboració del músic Natxo Tarrés, líder de la banda manresana Gossos.

Tot Anirà Bé

«La Marea Vermella», dedicada al sentiment de tota una comarca amb més de 90 anys d’història en el món del bàsquet que fa costat al seu equip en el desplaçament més massiu a Europa d’un equip català, la Final Four de la BBasketball Champions League de Bilbao del 6 al 8 de maig de 2022. Sense mencionar el bàsquet específicament, la lletra parla del sentiment cap a uns colors, cap a una manera de viure i entendre l’esport i de poder ensenyar als nostres fills que no tot és guanyar o perdre en aquesta vida. Hi ha coses i valors més importants i els diners a vegades no ho són tot per moure il·lusions i passions arreu. Pels que hi són i pels que ja no ho poden veure, per tots els que han fet possible que encara hi hagi bàsquet d’elit en una ciutat tan petita com Manresa i que ens permeti que milers d’afeccionats ens seguim il·lusionant i identificant amb els seus colors.

la-marea-vermella

“T’estimo Manresa (Himne del C.E. Manresa)” és el nou Himne oficial del club de futbol de la ciutat, i vol representar una nova era del club, una nova generació amb gent jove, preparada, que amb molt treball i esforç, ha assolit la històrica fita de ser a la Segona Divisió RFEF del futbol espanyol. L’equip i el club volen ser una referencia per la comarca i per la ciutat i volen que la mateixa ciutat s’impliqui i es senti identificada al màxim amb el seu equip”.

testimo-manresa-himne-del-c.e.-manresa