Portada del 6è. disc d’Estudi “Moments Chill Out”

Ja tenim llesta la portada del 6è. disc d’estudi de Falcon & Firkin “Moments Chill Out”, ben aviat en distribució digital a les principals plataformes d’arreu del planeta i al cap d’uns dies disponible també en format físic!!! Gran treball de tot l’equip del Segell Discogràfic Nat Team Media i Auvi records per confeccionar aquesta Gran Portada!!! Moltes gràcies també per la contínua confiança cap a la nostra música, això ens empeny a seguir composant cançons any rera any!!! #musichealmysoul #seguimfentcamí #nosurrender#falconejant #chillout

moments-chill-out

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s