Concert Cancel·lat per falta de Finançament

Malauradament aquest concert benèfic del dia 23 de Novembre per La Marató de TV3 a Les Planes d’Hostoles (La Garrotxa) s’ha cancel·lat per no trobar el finançament mínim per poder-se dur a terme, com està el pati… Per sort l’any vinent sí que sembla que s’organitzarà i hi serem presents. Moltes gràccies a l’organització per intentar-ho fins l’ultim moment!!! Coses com aquestes et fan adonar quie la situació és realment complicada i decebedora, però segur que ens en sortirem!!!

– Concert a les Planes d’Hostoles (Garrotxa) dins dels actes de la nova edició de la marató de TV3 que enguany es centrarà en les malalties neurodegeneratives, juntament amb  PAINOMI + FALCON & FIRKIN + CRATOR + POLS + POL CRUELLS + PULPOPOP + OBESES + TERÀPIA DE SHOCK + ELS FLIPATS + LAPSUS (23/11/2013). CONCERT CANCEL·LAT PER FALTA DE FINANÇAMENT, FET TOTALMENT ALIÈ A LA VOLUNTAT DELS GRUPS QUE HI ACTUAVEN DE FORMA GRATUÏTA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s