Dimarts, 16 d’Octubre de 2012, Concert de Presentació del Disc “27 D’Abril De 2012” @ Alfa En Viu de Barcelona a les 21:30 hores

Enllaç de l’esdeveniment a facebook:  274763189302773

c/ Gran de Gràcia 36
08012 – Barcelona
Telèfon: 93 415 18 24
http://www.alfabar.cat
http://www.facebook.com/alfa.en.viu

Preu Entrada: 3 € (Socis del tr3sc entrada gratuïta)
Alfa En Viu és la sala d’electro-acústics de Gràcia. Un projecte començat al juny de 2008 amb l’intenció de convertir-se en un punt de trobada de concerts íntims de bandes consolidades i com a plataforma d’enlairament de grups emergents del pais.A l’escenari de l’Alfa en Viu ja s’hi an realitzat més de 100 actuacions i hi han actúat entre molts d’altres grups com Mine!, Poet in Process, La Iaia, Morti Exmundus, Evripidis and his tragedies, Planeta Lem, Illa Carolina, Midnight Travellers, Inspira, Minimal 21, Ovni, Lisandro Aristmuño i un seguit de grups que cada dijous omplen de música en viu la mítica sala de Gràcia.Alfa en Viu és un projecte de MissAlabama, l’agencia de comunicació dedicada a la música. MissAlabama tracta la música des de tots els àmbits, ja sigui amb la programació de sales o amb la promoció de grups amb la creació de projectes com Ornitorrincos. Una marca dedicada a projectes musicals amb una unica idea radera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s